GAZİMAĞUSA BELEDİYE TİYATROSU “AMAN AMAN CANİKOM” OYUNUYLA KAHKAHA TUFANI KOPARDI

GAZİMAĞUSA BELEDİYE TİYATROSU “AMAN AMAN CANİKOM”  OYUNUYLA KAHKAHA TUFANI KOPARDI
Gazimağusa Belediye Tiyatrosu dün akşam prömiyer gösterimini gerçekleştirdiği  'Aman Aman Canikom' isimli komedi oyunuyla kahkaha tufanı kopardı. İlke Susuzlu'nun hem yazıp yönettiği hem de farklı bir tipleme ile sahneye çıktığı oyunda,  Özlem Özari, Edayla Eris, Firdevs Özdemir, Enver Barsakcıoğlu ve Yavuz Selim Kiliç muhteşem bir performans sergilediler ve izleyenlere her anı espri ve kahkaha dolu bir oyun sundular.  Oyunda ayrıca Sahne Amiri olarak Saldıray Özarı ve Teknik Yönetmen  olarak Ali Çetin görev aldı. Oyun, 5, 13 Aralık ile 8,12 Ocak 2018 tarihlerinde Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sahnelenmeye devam edilecek.

Gazimağusa Belediye Tiyatrosu’nun yeni sezondaki ikinci oyunu olan Aman Aman Canikom Oyunu, Londra’da birlikte yaşayan 3 kadının yan dairedeki aynı adama aşık olmalarını mizahi bir şekilde konu ederken, toplumsal anlamda Londra’da yaşayan Türklerin hayatını, yaşam telaşını ve kadın-erkek arasındaki ilişikleri de ele alıyor.  Oyun için rezervasyon yaptırmak ve bilgi almak isteyenler 630 0 500 ve 0548 8166040 numaralı telefonları arayabilir.
Oyundan önce bir konuşma yapan usta Tiyatrocu Alper Susuzlu, Gazimağusa Belediye Tiyatrosu’nun yeni oluşum ve yeni bir kadro ile “Aman Aman Canikom” oyunu ile izleyenlerin karşısına olacağını ve tüm oyuncuların çok büyük heyecanla sahneye çıkmayı beklediğini söyledi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, kendilerinin de yeni oyunu izleyecekleri için heyecanlı olduklarını ifade ederek, 1 yıl önce kurdukları tiyatro ile sanatın ve sanatçının önünü açmayı hedeflediklerini kaydederek, farklı oyuncular ile temaslarının olduğunu,  yetenekli oyuncuların belediye tiyatrosunda yer alabileceğini ve ilerleyebileceğini söyledi. “Gazimağusa halkına ne kadar tiyatro sunabilirsek o derece mutlu ve başarılı olacağız” diyen Başkan Arter, Alper Susuzlu, İlke Susuzlu’ya ve oyunculara teşekkür ederken, 24 Kasım Öğretmenler Günü olması nedeniyle tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü de kutladı