GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ’NİN “ SOKAKTA SANAT VAR, SANATA DOKUNUYORUM” ETKİNLİĞİ 13 NİSAN CUMA GÜNÜ YAPILIYOR

Gazimağusa Belediyesi, 15 Nisan Dünya Sanat Günü çerçevesinde bu yıl 2.’sini düzenlediği "Sokakta sanat var, sanata dokunuyorum” etkinliğini 13 Nisan Cuma günü 17:30-19:30 saatleri arasında suriçinde  gerçekleştiriyor. Sanat atölyelerinin suriçini açık hava atölyesine dönüştüreceği etkinlik, 17:30’da Zafer Anıtı Çemberi’nden kortej yürüyüşü ile başlayacak. Gazimağusa Dünya Sanat Günü’nde Namık Kemal Meydanı ve yan yollarda doğal ve akustik ortamlarda sanatçılar bir araya gelecek. Müzisyenlerin şarkı söyleyeceği, ressamların resim yapacağı, dans gösterilerinin yer alacağı, karikatürist ve şairlerin de atölyelerini gerçekleştirecekleri çeşitli etkinlikler yapılacak.