KIBRIS TÜRK ESNAF VE ZANAATKARLAR ODASI GAZİMAĞUSA BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ

KIBRIS TÜRK ESNAF VE ZANAATKARLAR ODASI  GAZİMAĞUSA BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ
Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Mahmut Kamber ve yönetim kurulu üyeleri Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i makamında ziyaret etti. Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası Başkanı Mahmut Kamber, odanın ülke genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı açıklamada, Esnaf ve Zanaatkarlar odası ile istişare içerisinde olduklarını, görüşmelerin daha sıklıkla olmasını bilgilerin güncellenmesi açısından önemli olduğunu, Esnafın uluslararası bir standartta olmasının önemli olduğunu bu yönde yapılacak çalışmalara destek vereceklerini söyledi. Yerel yönetimlerin bölgedeki esnaf ile uyumlu çalışma içerisinde olmaları gerektiğinin altını çizen Arter, yapılan ziyaretten memnun kaldığını, esnaf ve zanaat odası başkanı Mahmut Kamber ve oda yönetim kuruluna teşekkür etti.

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası  Başkanı Mahmut Kamber yaptığı konuşmada; Hakları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermek için yerel yönetimlere ziyaret düzenlediklerini, yerel yönetimler esnaf ve zanaatkarlar için önemli olduğunu, AB ile Esnafın verdiği hizmetlerin dünya standartlarının yakalanması yönünde yaptıkları ciddi çalışmaların olduğunu, bu yönde bir kitapçık hazırladıklarını, her türlü alanda faaliyet gösteren esnafın uluslararası bir standart oluşturmak istediklerini söyledi. Yaptıkları ziyarette gösterdikleri sıcaklıktan dolayı Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e teşekkür etti.